Binnenzonwering

Uw huis of kantoor koel houden?

Ook de binnenzonwering van Mica Zonwering is in verschillende soorten en maten leverbaar. Wilt u uw huis koel houden? Bekijk de soorten zonweringen die bij u thuis of kantoor voor deze verkoeling zal zorgen. Wist u dat u 2 jaar garantie heeft bij de binnenzonwering?

Horizontale jaloezieën Mica Zonwering soorten zonwering Heerlen Parkstad

Horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën zijn niet alleen zeer elegant, maar tevens van topkwaliteit door het gebruik van de allerbeste materialen. Onze horizontale jaloezieën zijn gebaseerd op de laatste woontrends en bieden u een zeer grote verscheidenheid aan kleuren, dessins en stijlen. Ze zijn leverbaar in verschillende lamelbreedtes

16mm, 25mm, 35 mm, 50 mm en 70 mm. Uiteraard vindt u in onze collectie verschillende uitvoeringen en vormen en is er een oplossing voor vele soorten ramen.

Verticale jaloezieën Mica Zonwering soorten zonwering Heerlen Parkstad

Verticale jaloezieën

Verticale jaloezieën worden ook wel lamellen of lamelgordijnen genoemd. Ze zijn ideale zonweringen, waarbij u zelf de lichtregeling en het zicht naar buiten en binnen kunt regelen. Verticale jaloezieën zijn verkrijgbaar in PVC, stof of aluminium, in meer dan 200 kleuren. De standaard breedte van lamellen is 89 mm.

Ook 50 mm, 70 mm en 127 mm zijn mogelijk. Ze kunnen geleverd worden met handbediening of elektrisch met afstandsbediening

plissé Mica Zonwering soorten zonwering Heerlen Parkstad

Plissé en Duette

De plissé en duette zonwering is een zeer decoratieve raamdecoratie en staat bekend als sterk zonwerend.

De plissé en duette zonwering is verkrijgbaar in vele kleuren en materialen. Moderne dessins, transparante stoffen en zelfs vlamvertragende stoffen. Ook gemetalliseerde stoffen, die een optimale bescherming bieden tegen zonnestralen en warmte zijn in ons assortiment opgenomen.het verschil tussen plisse en duette zonwering bestaat uit het feit dat de plissé zonwering uit een enkele laag stof bestaat en de duette zonwering uit een dubbele zogenaamde honingraat structuur bestaat. 

Duette Mica Zonwering soorten zonwering Heerlen Parkstad

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen zijn gemaakt van brede verticale banen stof die achter elkaar geschoven kunnen worden. Paneelgordijnen worden ook wel Japanse panelen genoemd. De panelen kunnen van verschillende materialen gemaakt worden. Panelen kunnen van rolgordijn stoffen, gordijnstoffen of stringkoorden gemaakt worden. De rolgordijn stoffen kenmerken zich door het strakke aanzicht zonder zijzomen. De gordijn stoffen kenmerken zich door het nonchalant hanggedrag met zijzomen met bijkomend voordeel dat de stoffen handwasbaar zijn. De stringpanelen hebben een hippe en trendy en zijn ook handwasbaar.

 

Rolgordijnen Mica Zonwering soorten zonwering Heerlen Parkstad

Rolgordijnen

Rolgordijnen kennen vele toepassingen. De mate van transparantie kan worden bepaald door de stofkeuze. Bij transparante stoffen blijft u contact houden met uw omgeving. U kunt ook kiezen voor een semi verduisterende stof, die het zonlicht sterk reduceert. Verduisterende stoffen zijn uitermate geschikt voor baby-, kinder- en slaapkamers. Rolgordijnen zijn zowel verkrijgbaar in uni kleuren, als in dessins.

Een rolgordijn kunt u nog persoonlijker maken door middel van een schulprand, roede of ringen. Zo wordt het rolgordijn afgestemd op uw eigen woonstijl en smaak.

Er zijn daarnaast nog vele opties en bedieningsmogelijkheden, zodat u het rolgordijn naar eigen smaak kunt samenstellen.

Dakraamproducten Mica Zonwering soorten zonwering Heerlen Parkstad

Dakraamproducten

Uw (schuin) dakraam is een fijne toevoeging die zorgt voor meer binnenvallend licht. Toch zijn er ook momenten waar u liever uw dakraam zou willen bedekken. Denkt u eens aan de lange zomerdagen waar u nog zou willen uitslapen. Of dat uw huis te warm wordt.

Door een juiste raamdecoratie te kiezen die past bij uw interieur kunt u op uw gemak zijn en ook nog eens een mooie toevoeging doen aan uw huis. Er zijn verschillende mogelijkheden zoals rolgordijnen, plisségordijnen of een jaloezie. Bent u benieuwd naar de beste optie voor uw huis? Neem contact met ons op en wij geven u vrijblijvend advies.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op of kom langs bij onze vestiging in Heerlen, Limburg.

partners mica zonwering limburg soorten zonwering 1