Horren

Uw huis ventileren zonder last van insecten

Horren zijn de ideale oplossing indien u in huis wilt ventileren zonder daarbij lastige insecten mee naar binnen te halen. Voor zowel woonkamer, keuken, als slaapkamers zijn horren vaak een welkome oplossing.

Wij kunnen voor vrijwel iedere situatie een passende hor bieden. Met aluminium profielen in iedere gewenste RAL*-kleur (*kleur van het frame), UV-bestendig gaas en alles precies op maat gemaakt. Hiervoor worden alleen de beste materialen gebruikt, zodat u verzekerd bent van jarenlange bescherming tegen insecten.

Het merk Toppoint is toonaangevend aanbieder en A-merk fabrikant van raam- en deurhorren in Nederland, met oplossingen als een vaste inzethor of als oprolbare hor. Een hor is een algemeen aanvaard (passief) middel voor insectenwering, toegepast in openstaande deuren en ramen. Binnen het assortiment van hor-toepassingen, kwaliteiten, maatvoeringen en mogelijkheden, produceert Toppoint zowel standaard producten als bestellingen op specificatie.

Voorbeelden horren

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op of kom langs bij onze vestiging in Heerlen, Limburg.

partners mica zonwering limburg soorten zonwering 4