Zonwering en

raamdecoraties

Brede keuze aan zonwering in Limburg

U wilt de zon buiten uw huis of bedrijf houden, maar welke zonwering sluit het beste aan bij uw wensen? Met meer dan zestig jaar ervaring in Heerlen en omgeving Parkstad, ondersteunen wij u met het maken van de juiste keuze. Bij Mica Zonwering hebben we verschillende soorten zonwering waaruit u kunt kiezen. De producten worden altijd op maat gemaakt en zijn in verschillende kleuren beschikbaar. Wilt u weten welk systeem het beste past bij uw situatie? Neem dan contact op, of laat u inspireren in onze showroom in Heerlen.

Neem contact op

Bepaal zelf hoeveel zon er bij u schijnt

Buitenzonwering en rolluiken

Buitenzonwering en rolluiken

Wilt u van uw tuin kunnen genieten? Mica Zonwering uit Heerlen levert en installeert verschillende systemen voor zonwering buiten, zoals screens, knikarmschermen, uitvalschermen, markiezen en buitenjaloezieën. Maak een keuze uit tal van soorten en maatwerkoplossingen.

Een rolluik is een vorm van zonwering die iets meer te bieden heeft dan alleen bescherming tegen de zon. Rolluiken dempen namelijk ook geluid, ze zijn eigentijds en ze bieden beschutting tegen ongewenste bezoekers.

Binnenzonwering en horren

Binnenzonwering en horren

Het zonnetje schijnt buiten, maar binnen heeft u het warm. Wilt u wat meer schaduw in uw huis? Er zijn verschillende mogelijkheden om u tegen de zon te beschermen, zoals horizontale jaloezieën of verticale jaloezieën, plissé en Duette®, rolgordijnen en dakraamproducten. Ook hierbij kunt u kiezen uit tal van soorten en maatwerkoplossingen.

Naast zonwering leveren en installeren wij ook verschillende horsystemen. Horren zijn de ideale oplossing indien u in huis wilt kunnen ventileren zonder last te hebben van naar binnen vliegende insecten. Vraag onze medewerkers naar de beste horsystemen voor uw situatie.

Meer informatie over binnenzonwering en horren