Buitenzonwering en rolluiken

Alle soorten buitenzonwering op maat in Limburg

De buitenzonwering van Mica Zonwering is in verschillende soorten en maten leverbaar. Bent u op zoek naar iets waar u lekker onder kunt zitten? Of wilt u gewoon iets functioneels hebben? U heeft een keuze uit diverse producten van bekende merken zoals Luxaflex en Velux. Wist u dat u vijf jaar garantie heeft op onze buitenzonwering?

Screens

Screens

Screens hangen vlak voor het raam, waardoor niet alleen de directe, maar ook de indirecte zonnestraling wordt geweerd. Dit systeem stelt u in staat de zonnewarmte en -straling met 92% te reduceren. Door de ‘open weefsel’ techniek blijft het zicht naar buiten gegarandeerd, terwijl de inkijk van buiten naar binnen onmogelijk blijft.

De screens zijn leverbaar in elke gewenste kleur, gecombineerd met een glasvezeldoek uit onze brede collectie.

De screendoeken zijn allen brandvertragend, antistatisch, en rot- en schimmelvrij. Bovendien garandeert de wijze van productie in combinatie met het gebruik van kwalitatief hoogwaardige grondstoffen een optimale kleurechtheid. Voor elke muur of koof kan een passende oplossing worden bedacht. Elk product is uniek in termen van afmetingen, RAL-kleurencombinaties (kleur van het frame) en bedieningsvarianten. Op het gebied van bediening zijn vele verschillende systemen denkbaar. 


Knikarmschermen

Knikarmschermen

Een terrasscherm (ook wel knikarmscherm genoemd) kiest u om warmte en hinderlijk licht te weren van uw terras. Deze schermen dragen ertoe bij dat u, ook bij felle zon en intense warmte, zorgeloos kunt genieten van uw woonomgeving. Luxaflex terraszonweringen bestaan in verschillende uitvoeringen, die volgens uw wensen worden samengesteld. Voor elke muursituatie kan een passende oplossing worden bedacht.

Elk product is in termen van afmetingen, kleurencombinaties en bedieningsvarianten een uniek product. Uw zonweringsproduct is in principe leverbaar in elke denkbare kleur, zowel voor het doek als voor het frame. Ook op het gebied van bediening zijn verschillende methodes denkbaar, variërend van een eenvoudige handmatige bediening tot een volledig geautomatiseerd systeem voorzien van beveiligingen tegen allerhande weersomstandigheden.

Uitvalschermen

Uitvalschermen

Vensterzonwering (ook wel uitvalzonwering genoemd) kiest u, zoals de term al aangeeft, om warmte en hinderlijk licht te weren van uw venster. Een ingenieuze constructie van verschillende materialen draagt ertoe bij dat u, ook bij felle zon en intense warmte, zorgeloos kunt genieten van uw woon- of kantooromgeving. Bovendien wordt de temperatuur en lichtinval in uw woning of kantoor in belangrijke mate gereguleerd.


Vensterzonweringen zijn bij uitstek geschikt voor toepassingen op balkons, smalle, hoge ramen of situaties waar een grotere doorloophoogte wenselijk is. Uw keuze binnen het assortiment wordt vanzelfsprekend bepaald door de gewenste uitvoering, de wijze van afwerking en de vormgeving. De vensterzonweringen van Luxaflex vormen per definitie de ideale combinatie van functionele en decoratieve aspecten. Uw zonweringsproduct is in feite leverbaar in elke denkbare combinatie kleur. Ook op het gebied van bedieningen zijn er veel mogelijkheden.

Markiezen

Markiezen

U kunt ook voor een nostalgische zonwering kiezen, u komt dan uit op markiezen. Met markiezen kunt u warmte en hinderlijk licht weren van uw terras of binnenruimte. Deze markiezen dragen ertoe bij dat u, ook bij felle zon en intense warmte, zorgeloos kunt genieten van uw woonomgeving. Markiezen zijn uiterst geschikt om de zonnestralen vanaf de zijkanten tegen te gaan. Ze worden vervaardigd in talloze variaties en kleuren en sieren uw buitengevel.

Boetiekmarkiezen

Boetiek markiezen

Boetiek markiezen worden vervaardigd in de meest opvallende kleuren en dessins van uv-bestendig pvc, glansfolie of Dralon, gespannen op een aluminium of houten frame. Dit frame kan traditioneel van vorm zijn, maar er zijn talloze variaties mogelijk. Rond, bol, hol, recht of ovaal, uw ontwerp wordt feilloos uitgevoerd. Uw bedrijfslogo kan ook op de markies worden aangebracht.

Buitenjaloezieën

Buitenjaloezieën

Met buitenjaloezieën heeft u volledige controle over de mate waarin het zonlicht binnenvalt in uw woon- of werkomgeving. Bovendien zorgt het systeem voor een goede isolatie. De jaloezieën zijn gemaakt van stevige materialen en passen met hun strakke vormgeving uitstekend bij de architectuur van vandaag. U kunt kiezen uit tal van kleuren. Ook op het gebied van bedieningssystemen zijn er diverse opties, van handmatig tot elektrisch.

Rolluiken

Rolluiken zijn eigentijds en meer dan alleen een beschutting tegen ongewenste bezoekers. Rolluiken verhogen het comfort en voorzien uw woning van extra isolatie, zodat de verwarmingskosten aanzienlijk kunnen dalen.

De lamellen bestaan uit volgeschuimde profielen met een optimale wanddikte en profielsluiting. Rolluiken kunnen worden geleverd in verschillende kleuren, gecombineerd met verschillende kapmaten en kapvormen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid het rolluik uit te voeren in elke gewenste kleur. Op het gebied van bediening zijn veel verschillende opties mogelijk, variërend van een eenvoudige handbediening tot een volledig geautomatiseerd systeem voorzien van allerhande beveiligingen.

Voorbeelden rolluiken