Binnenzonwering en horren

Houd uw huis of kantoor koel met binnenzonwering van Mica Zonwering

De binnenzonwering van Mica Zonwering is in verschillende soorten en maten leverbaar. Wilt u uw huis koel houden? Bekijk dan de soorten zonweringen die bij u thuis of op kantoor voor verkoeling zullen zorgen. Wist u dat u twee jaar garantie heeft op de binnenzonwering van Mica Zonwering?

Horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën zijn niet alleen zeer elegant, maar ook van topkwaliteit door het gebruik van de allerbeste materialen. Onze horizontale jaloezieën zijn gebaseerd op de laatste woontrends en bieden u een zeer grote verscheidenheid aan kleuren, dessins en stijlen. Ze zijn leverbaar in verschillende lamelbreedtes van 16 mm, 25 mm, 35 mm, 50 mm en 70 mm. Uiteraard vindt u in onze collectie verschillende uitvoeringen en vormen en is er een oplossing voor vele soorten ramen.

Verticale jaloezieën

Verticale jaloezieën

Verticale jaloezieën worden ook wel lamellen of lamelgordijnen genoemd. Ze zijn ideale zonweringen, waarbij u zelf de lichtregeling en het zicht naar buiten en binnen kunt regelen. Verticale jaloezieën zijn verkrijgbaar in pvc, stof of aluminium, en in meer dan 200 kleuren. De standaardbreedte van lamellen is 89 mm. Ook lamellen van 50 mm, 70 mm en 127 mm zijn mogelijk. Ze kunnen geleverd worden met handbediening of elektrisch met afstandsbediening.

Plissé en Duette

Plissé en Duette®

Plissé en Duette® zonweringen zijn beide zeer aantrekkelijke raamdecoraties en staan bekend als sterk zonwerend. De plissé en Duette® zonweringen zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en materialen. Moderne dessins, transparante stoffen en zelfs vlamvertragende stoffen. Ook gemetalliseerde stoffen die een optimale bescherming bieden tegen zonnestralen en warmte zijn in ons assortiment opgenomen. Het verschil tussen plissé en Duette® zonwering bestaat uit het feit dat de plissé zonwering uit een enkele laag stof bestaat en de duette zonwering uit een dubbele, zogenaamde honingraat structuur bestaat.

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen zijn gemaakt van brede verticale banen stof die achter elkaar geschoven kunnen worden. Paneelgordijnen worden ook wel Japanse panelen genoemd. De panelen kunnen van verschillende materialen gemaakt worden. Panelen kunnen van rolgordijnstoffen, gordijnstoffen of stringkoorden gemaakt worden. De rolgordijnstoffen kenmerken zich door het strakke aanzicht zonder zijzomen. De gordijnstoffen kenmerken zich door het nonchalante hanggedrag met zijzomen, met als bijkomend voordeel dat de stoffen handwasbaar zijn. De stringpanelen hebben een hippe en trendy look en zijn ook handwasbaar.

Rolgordijnen

Rolgordijnen

Rolgordijnen kennen vele toepassingen. De mate van transparantie kan worden bepaald door de stofkeuze. Bij transparante stoffen blijft u contact houden met uw omgeving. U kunt ook kiezen voor een semi-verduisterende stof, die het zonlicht sterk reduceert. Verduisterende stoffen zijn uitermate geschikt voor baby-, kinder- en slaapkamers. Rolgordijnen zijn zowel verkrijgbaar in effen kleuren, als in dessins.

Een rolgordijn kunt u nog persoonlijker maken door middel van een schulprand, roede of ringen. Zo wordt het rolgordijn afgestemd op uw eigen woonstijl en smaak. Er zijn daarnaast nog vele opties en bedieningsmogelijkheden, zodat u het rolgordijn naar eigen smaak kunt samenstellen.

Dakraamproducten

Dakraamproducten

Uw (schuine) dakraam is een fijne toevoeging die zorgt voor meer binnenvallend licht. Toch zijn er ook momenten waarop u liever uw dakraam zou willen bedekken. Denkt u eens aan uitslapen tijdens een stralende zomerochtend. Of wanneer uw huis te warm wordt.

Door de juiste raamdecoratie te kiezen die past bij uw interieur, heeft u behalve meer comfort ook nog eens een mooie toevoeging aan uw huis. Er zijn verschillende mogelijkheden, zoals rolgordijnen, plisségordijnen of een jaloezie. Bent u benieuwd naar de beste optie voor uw huis? Neem contact met ons op en wij geven u vrijblijvend advies.

Uw huis ventileren zonder last van insecten

Horren zijn de ideale oplossing indien u in huis wilt ventileren zonder daarbij lastige insecten mee naar binnen te halen. Voor zowel de woonkamer, keuken, als de slaapkamers zijn horren vaak een welkome oplossing.

Wij kunnen voor vrijwel iedere situatie een passende hor leveren, met aluminium profielen in iedere gewenste RAL-kleur, uv-bestendig gaas en alles precies op maat gemaakt. Hiervoor worden alleen de beste materialen gebruikt, zodat u verzekerd bent van jarenlange bescherming tegen insecten.

Het merk Toppoint is een toonaangevende aanbieder en A-merkfabrikant van raam- en deurhorren in Nederland, met oplossingen als een vaste inzethor of een oprolbare hor. Een hor is een algemeen aanvaard (passief) middel voor insectenwering, toegepast in openstaande deuren en ramen. Binnen het assortiment van hor-toepassingen, kwaliteiten, maatvoeringen en mogelijkheden, produceert Toppoint zowel standaard producten als bestellingen op specificatie.

Voorbeelden horren